Ha bútorlapból csináltatok asztalt (nem asztallapból) akkor mire számíthatok?
Hosszú távon, tönkremegy a felülete, lekopik, összekarcolódik, mert nem úgy van kezelve, nem asztallapnak szánták?
Vagy nem bírja a terhelést, mert nincs olyan vastag mint az asztallap?
Bírja, csak arra figyelj hogy 2mm ABS élzáras legyen rajta, ne a gagyi élfólia, mert az pát használat után lepattog, es még vagja is a kezedet.
És alul legyen merevítés, különben csunyán meg fog ereszkedni.
Ha nagyon ellenállót akatsz, akkor konyhai munkalap.
De pl egy irodai asztal celjára teljesen jo a sina bútorlap is.
Szóval egy konyhasziget asztalrészéről van szó.
Az éle az szépen le van zárva lekerekítve (nem az a vasalós technika).
Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert ez is 18mm , ugyanaz a bútorlap, mint a szekrény ajtaja.
És ahogy látom (legalábbis a munkahelyemen az irodában) az asztal lapja az 23mm, nem pedig 18 mint az oldala.
Szóval már kész van, és gyakorlatilag csak étkezőasztalként funkcionál. Ekkor mindig szoktam rá alátétet tenni, hogy védjem a tányér alá. De úgy félévenként egyszer előveszem a táskavarrógépemet kb 1/2 órára, és ettől féltem, mert az nehéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!