WC tartályból folyik a víz, hogyan lehet megszerelni?
Az a fajta tartály, aminek a tetején van a lehúzó gomb. Miután visszatöltött a víz, akkor is folyamatosan csordogál a víz a wc-be. Leszedtem a tetejét, az a középső hengeres dolog nem ereszkedik vissza teljesen. Ha kézzel lenyomom, akkor eláll a víz csordogálása.
Albérletről van szó, mondtam a problémát a tulajnak, aki közölte, hogy vegyek egy új tartályt. Úgy tudom, hogy ez nem az én dolgom. Ráadásul soha semmi problémájuk nem volt az évek alatt, soha semmiért nem szóltam, pedig lett volna rá okom bőven. Nem gondolom, hogy ezt nekem kellene megvenni. Nem én tettem tönkre, szimplán csak használva volt.
Valamilyen úton meg tudom ezt javítani házilag? Jelenleg nincs 10ezer Forintom tartályt venni és szerelőt fizetni. Ha lenne valami barkács megoldás, akkor inkább megpróbálnám megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!