Festek spray-vel lefujtam a kadat, de nehol megfolyt, ill. nem fed mindenhol 100%-ig hiaba 2 dobozt elfujtam. Holnap ujra atcsiszolom majd, es lefestem ecsettel. Vizes bazisu festekkel ra lehet festeni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 18:38
1/5 anonim válasza:
Van kimondottan fürdőkádra való festék. Festékboltban lehet venni, tavaly 10 ezer körül volt. Mindenképp olyat vegyél, nem érdemes mással próbálkozni. Ehhez más higító is van ha jól emlékszem
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsod.
2021. aug. 30. 21:34
3/5 A kérdező kommentje:
Amugy te kiprobaltad es jo lett az eredmeny? Ecsettel hordtad fel? Koszi
2021. aug. 30. 21:48
4/5 anonim válasza:
A férjem festő és rendszeresen dolgozik ezzel az anyaggal, tőle tudom. Itthon is lefestette a zuhanytálca alját és a kádat és nagyon jó, nem is látszik hogy festve van, olyan mintha gyári lenne. Ő úgy csinálja hogy először zsírtalanítja a kádat azt hiszem hígítóval majd megcsiszolja majd újra zsírtalanitja és utána festi. És 1-2 napig nem érheti víz. De ha te ma festetted akkor szerintem holnap még ne állj neki újra nehogy felmaródjon. Én a helyedben hagynám megszáradni rendesen utána nagyon megcsiszolnám hogy ez az anyag minél jobban tűnjön el amit ma felvittél. Mert ez a réteg okozhat bajt. Amúgy ecsettel viszi fel.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, hasznos amiket irsz.
Egyenlore meg varok akkor.
2021. aug. 30. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!