Gáztűzhely gombok körüli paneljét HAMMERITE HŐÁLLÓ SPRAY FESTÉKKEL lefújtam, ha nem tudom teljesen kiégetni, nem lesz jó?
Párom olyan anyaggal takarította a tűzhelyet, h a gombok körüli panelnál tönkrement a festés.
Lefújtam fekete HAMMERITE SPRAY HŐÁLLÓ FESTÉKKEL 2 rétegben. Jól is néz ki.
120 fokos kiégetést ír.
Annyit csináltam eddig, hogy felcsaptam maximumra 2 rózsát és tűzhelyet és 20 percig úgy hagytam. Fel is melegedett a gombok körüli lefestett panel kb. 70-80 fokra.
Ez a festék:
Még takarítani se mertük vízzel. Nem tudom lejön-e a festék.
Könnyen le fog jönni, ha takarítani fogjuk?
Van értelme, ha még így felcsapom a sütőt és rózsákat és mondjuk egy órát úgy hagyom? 120 fokra nem fog felmelegedni a lefestett rész.
Vagy vegyek még valami festéket és azzal még fújjam át?
Nem értek hozzá.
Köszi a tippeket.
Ja a gombok körüli érsz, amit lefestettem, nem égetett zománc volt alapból, ezért is tudott elromlani a gyári festés.
Hanem valami gyenge minőségi festés volt.
Ilyen a tűzhely:
Kérdés továbbra is arra vonatkozik, hogy:
Könnyen le fog jönni, ha takarítani fogjuk?
Van értelme, ha még így felcsapom a sütőt és rózsákat és mondjuk egy órát úgy hagyom? 120 fokra nem fog felmelegedni a lefestett rész.
Vagy vegyek még valami festéket és azzal még fújjam át?
+ az is kérdés, h 2 hét múlva tudok kölcsön kérni egy hőlégfúvót.
Ha festés után 2 héttel történik a "ráégetés" hőlégfúvóval, akkor az még úgy jó lehet? Vagy annyival később már nem ér semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!