Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Konyha bútor felújítás szeretn...

Konyha bútor felújítás szeretnék, de hogyan?

Figyelt kérdés

Albérletben lakunk, szóval nem szeretnénk újat venni, de szeretném át tapètázni, van rá kimondott fólia? És a fogantyúknál hogyan oldom meg? Köszönöm a segítséget.

Esetleg ha van más megoldás azt is szívesen várom.

#felújítás #konyha #Olcsón szépet
2021. aug. 30. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A fogantyúkat elöször leszereled, letapétázod és utána teszed vissza.

De elvileg lehet festeni is az ajtókat, az is megoldás lehet.

Persze nem mindegy, mi a probléma a bútorral, tönkrehasznált, régies vagy csak nem tetszik. MEg az is számít, miböl van.

2021. aug. 30. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Milyen konyhabútor? Festett mdf, vagy fóliázott bútorlap? Fogantyúkat le kell venni, értelemszerűen. Csak útban lesznek. Vannak akár obiban is kapható dekorfóliák, de ha festett mdf-ajtókról van szó, én a tulaj helyében nagyon ideges lennék, ha azt te lefóliáznád. Festett mdf-ajtót ujra lehet festeni, autófényezőknek megvan rá a technikájuk. 25-27ezer/nm áron csinálják most. Mi pont most aug. Elején csináltattuk meg az mdf-konyhabútorunkat.
2021. aug. 30. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Az öntapadós vízálló fóliát bármikor le tudod húzni.

Én használtam konyhabútorra, előszoba falra, szekrényre, beépített szekrényre, hűtőre.

2021. aug. 30. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Dc-fix öntapadó, lemosható bútorfóliával újítottam fel az egész spájzot, falakat és polcokat egyaránt. Nagyon szép lett. :)

Most az előszobában a beépített szekrényt csinálom.

Leszeded az ajtókat (és a fogantyúkat, ahogy előttem is írták) és nagyon szépen meg lehet csinálni.

2021. aug. 30. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a fóliázást bevállalod, ajánlom Fóliás Juci videóit.
2021. aug. 30. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
A bútor fóliazott, de már látni rajta, hogy nem vigyáztak rá előttünk stb, meg van kopva, ütve, kicsit jó lenne kipofozni. Köszönöm a válaszokat, megnézem a videókat , és azt hiszem neki is kezdek, veszek fóliát , és megcsinálom ,remélem sikerülni fog :)
2021. aug. 30. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
A legeslegelső lépés, amit meg kell tenned: a bérbeadó engedélyét kérni. Remélem ezt tudod.
2021. szept. 2. 13:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire aggódsz, de köszi megvagyok nélküle , nagylány vagyok már nem kell felettem anyáskodni :)

Ki tudok futni a világból a sok okoskodástól, nem vagyok hülye basszus, tisztában vagyok hogy mi a menete, és nem is azt kérdeztem hogy szerintetek meg e kérdezzem a tulajt, mert ez természetes volt, de mivel azon már túl voltam a kèrdès feltètelekor, érdekelt, hogy álljak neki. Szép estét!

2021. szept. 6. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!