Konyha bútor felújítás szeretnék, de hogyan?
Albérletben lakunk, szóval nem szeretnénk újat venni, de szeretném át tapètázni, van rá kimondott fólia? És a fogantyúknál hogyan oldom meg? Köszönöm a segítséget.
Esetleg ha van más megoldás azt is szívesen várom.
A fogantyúkat elöször leszereled, letapétázod és utána teszed vissza.
De elvileg lehet festeni is az ajtókat, az is megoldás lehet.
Persze nem mindegy, mi a probléma a bútorral, tönkrehasznált, régies vagy csak nem tetszik. MEg az is számít, miböl van.
Az öntapadós vízálló fóliát bármikor le tudod húzni.
Én használtam konyhabútorra, előszoba falra, szekrényre, beépített szekrényre, hűtőre.
Én Dc-fix öntapadó, lemosható bútorfóliával újítottam fel az egész spájzot, falakat és polcokat egyaránt. Nagyon szép lett. :)
Most az előszobában a beépített szekrényt csinálom.
Leszeded az ajtókat (és a fogantyúkat, ahogy előttem is írták) és nagyon szépen meg lehet csinálni.
Kedves utolsó, nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire aggódsz, de köszi megvagyok nélküle , nagylány vagyok már nem kell felettem anyáskodni :)
Ki tudok futni a világból a sok okoskodástól, nem vagyok hülye basszus, tisztában vagyok hogy mi a menete, és nem is azt kérdeztem hogy szerintetek meg e kérdezzem a tulajt, mert ez természetes volt, de mivel azon már túl voltam a kèrdès feltètelekor, érdekelt, hogy álljak neki. Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!