Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Beszakadt a garázsunk teteje...

Beszakadt a garázsunk teteje mit csináljak?

Figyelt kérdés

A vereséget is el kell ismerni.

Meguntuk a garázsbérlést és vásároltunk az ipari zónában a garázssorban egy régi szocreálos lapostetejű garázst.

Az asszonynak meg is tetszett, mondtam véleményem szerint nem vészes ennyi pénzért (180e huf volt. ) lecsapott rá asszonykám ki is fizette névrevette.

Az ő tulajdonát képezi.

Betonteje van pár helyen beázott. Erősen felújításra szorult a tető, se beállni se kiadni nem volt így javasolt.

"Elkezdtem felújítani de közbe összevesztünk vagy 100x az asszonnyal. Mindíg ment a spúlerkodás meg zajlott az élet. Így nem fejeztem be a felújítást ennek már 2 éve.

A jeges tél és forró nyár kikezdte a tetőt és hívott a szomszéd hogy csináljak valamit mert beszakadt beázok most ő is.

Szerencsére semmi nem volt tárolva ebbe a garázsba.

((Most nem tudom mit csináljak?))

1"Ha én újítom fel és munka közbe leszakad véletlen a mellettem lévő szomszédos garázs teteje (mert benne van a pakliban) akkor valószínű véget nem érő per és kártérítések sora kezdődhet.

2" Ha szakemberrel csináltatom akkoris megeshet az előbbi opció és minimum 5-6ezer Ft ot fizetek a brigádnak.

3"Vagy még marad az a lehetőség hogy eladjuk a garázs szomszédunknak ,mert mondta hogy érdekelné jelképes összegért átveszi (40-50Huf ra gondolt) És majd megcsináltatja magának hogy akarja.

Viszont ennél a lehetőségnél számolhatok azzal a lehetőséggel is hogy az asszonykám szép nagy rosszindulatű kopasz nagydarab testvére leveri a fejem, ha nem kártérítem az asszonykám azaz a testvérkéjét.

Mert szerinte én beszéltem rá erre a hülyeségre, mármint az olcsó garázsra.

Vagy megcsinálja az építész brigádjával a garázs tetejét kiszámláz nekünk azaz nekem 6xos csillagászati összeget és míg élek hallgathatom hogy milyen hülyék vagyunk hogy ennyit költöttünk egy ipartelepi garázsra...

Mit tennétek ilyen helyzetben?

2021. aug. 28. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

keresnék egy fiatalabb nőt, lehetőleg testvérek nélkül, és tipliznék..

Ja, a tető? Hát a leírtak alapján mindenk beléd törli a cipőjét..

Az egész garázs mennyezeti részét alázsaluzni, (dupla)vasbeton dróthálót az egészre, és mehet a beton. A többi már idő kérdése. 28 nap kötés, aztán száradás, majd vagy ideiglenes fólia, és jövő nyáron kened le, vagy nemtudom..

2021. aug. 28. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Eladnám így ahogy van és utána lecserélném az asszonyt is.
2021. aug. 29. 08:07
 3/3 A kérdező kommentje:

"Mi lett a vège?

Eladtuk egy felvásárlónak aki garázsfelújítással foglalkozik.

megközeítőleg vètelárban.

Asszony eltette a pènzt. Ennyi. Azóta több okból kifolyólag válófèlben vagyunk.

2022. márc. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!