Négyzet alakú gumira ragasztott parketta alá mit tegyek?
Teljes lakásfelújításban vagyok. A villanyszerelés lassan elkészül, a tapéta lekaparása után ma megkezdtük a glettelést, jövő héten a burkoló elkezdi a fürdőszoba burkolását és a járólapozást. Most vettük a lakást. Belépéskor erős és fura szagot érezni. Mint ha dohányoztak volna, de a falak nem büdösek. Ma megbontottam a régi parkettát és hát annak van szaga.
Nem “sima” parketta, hanem a vastag, négyzet alakú gumira ragasztott fajta. Nyilván a hangszigetelés miatt olyan vastag a gumi. Mit tudok a laminált padló alá tenni, hogy viszonylag jó maradjon a hangszigetelés a parketta felszedése után is?
Ja az. Igen, azok egy előre gyártott négyzet lapú parketták. Az nem a zaj, hanem az előre gyártás miatt ilyenek.
Ha jó a parketta, nem mozog, akkor értékesebb felcsiszolni, mint a kopogós laminált. Illetve a laminált rárakható.
Én semmire sem értékelem a lamináltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!