Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Erkélyajtón lévő ajtós szúnyog...

Erkélyajtón lévő ajtós szúnyoghálóval kapcsolatos kérdés, mi a neve a fekete ragasztott csíknak?

Figyelt kérdés
A szúnyogháló ajtaja rácsukódik az erkélyajtóra, egy fekete ráragasztott szalagra. Ez a szalag állandóan lejön. Újat kell vegyek vagy mit tudok csinálni? Próbálom mindig visszanyomni a helyére, még valamennyire ragad az alja, de pár óra múlva vagy azonnal akár, újra lejön a felső részen.
2020. jún. 25. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Rengetegféle szúnyogháló van, a mienknek nincs fekete csíkja, szóval ennyiből nem tudom, miről van szó.
2020. jún. 25. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Az erkélyajtón van egy vékony fekete ragasztott csík, amire rácsukódik a szúnyogháló. Tehát nem a szúnyoghálón van a csík, hanem az erkélyajtón. Arra csukódik rá a szúgyogháló széle.
2020. jún. 25. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudom, miről van szó konkrétan, talán valami mágneses zárószerkezet lehet, de pillanatragasztóval biztos fel lehet ragasztani.

Leszedni már nem fogod tudni majd, ha oda kerül a sor, de hát ez egy másik probléma lesz.

2020. jún. 26. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!