Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az első sajátkezű szobafestés...

Az első sajátkezű szobafestés általában siralmas?

Figyelt kérdés

20-as éveim elején járok, nincs pénzem szakemberekre, vagy komolyabb lakásfelújításra, ugyanakkor szükséges és időszerű lenne.

Így ma kifestettem egy szobát....és hát borzalmas lett.

Úgy nyilván volt valami fogalmam, sőt még oktató videókba is belenéztem, de glettelni is kellett kicsit, meg kiragasztgattam amit kellett, de azért jutott festék mindenhová.

Jó, annyira nem lett gáz, de ha egy szakember, vagy ha egy kicsit is hozzáértő személy látja, hogy mit művelek szerint azonnal megáll a szíve.

Konkrétan úgy vagyok vele, hogyha egyszer belemerek vágni egy hitelbe, vagy lesz annyi megtakarításom, és idejön egy szaki majd azt mondom, hogy részegen csináltam.

Alapvetően jobb mint volt, de messze nem jó.

Hogy úgy mondjam a híg ürülékből csináltam egy kemény állagút, így már nem folyik de szarnak szar :D

Kicsit szomorú is vagyok, jobbat akartam kihozni, de életemben először csináltam ilyet.

2021. aug. 18. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Annyi a lényeg, hogy bármennyire is lusta vagy, nem kell sajnálni a tesa szalagot, az előkészítést. Onnantól kezdve a mai héra, polifarbe festékek hülyebiztosok, mert 2-3 rétegben akkor is tökéletesen foltmentesre fed, ha részegen huzigálod a hengert.

Glettelés meg nem nagy dolog, persze csak ha kisebb hibákat javítasz.

Mi a 125 nm-es házunkat mi magunk festettük ki, azösszes helységet, és gyönyörű lett. Mondjuk az előszobának 2x futottunk neki, de nem baj.

2021. aug. 19. 11:23
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

#9 még úgy is, hogy kétszer dolgoztam 1-1 helységgel, tetemes mennyiségű pénzt megspóroltam.

Azért ez nem atomfizika, lássuk be.

2021. aug. 19. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
39%
én elsőre is nagyon jót csináltam, csak nem szabad feladni félkész állapotban. Ha nem sikerül az 1 vagy 2 réteg glettelés akkor kell a 3. is, és persze sok sok csiszolás. Festeni meg már jóval egyszerűbb volt.
2021. aug. 20. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!