Ez a golyós szifon jól fog bűzzárni?
Adott egy ritkán használt és kádtól messzebb lévő padlóösszefolyó, melyen sem a kád, sem pedig a mosdókagyló szennyvize nem folyik át.
A probléma, hogy a víz elpárolog belőle, utánpótlás sehonnan sincs, a bűzzárása pedig megszűnik. A könyök cserélve lesz a Styron golyós csodájára.
Vettem is egyet, de a golyó felülésekor rés látható (akárhogyan forgatva a golyót, vagy éppen vízben hagyva a súlypontja felé fordulva), valamint problémásnak látom a képen látható furatot is, mert az eltérő nyomáskülönbség miatt ott is légátereszthet majd.
Egy kép az aljáról: [link]
Kihangsúlyozom a lényeget, szárazon lesz beszerelve és soha nem fogja víz érni, csak ha árvíz lenne a fürdőszobában!
Kipróbálni egyelőre nem tudom, de nekem ez nem szimpatikus.
Másnak mi a tapasztalata ezzel?
Más gyártónak nincs ilyen terméke, vagy kénytelen vagyok a furdancsos dezodor golyós műanyag pálcás konstrukciót kivitelezni?
Ezt ki gondolta volna basszus!
Azt hittem hogy már hasznos válasz érkezett...
Az Alca gyárt szárazbűzzáras szifont ami nem drága.
A HL szifonok is jók az viszont drága.
A styron az a szifonok ladája.
Kedves kérdező!
Vannak ilyen jó magyaros baromságok, amikhez valamiért ragaszkodik a lakosság egy része és egyes nem túlképzett mesterek.
Csak kettőt említenék:
A lakáson belüli küszöbök és a fürdőszobai padlóösszefolyó.
Szüntessed meg a régit és soha nem lesz bűz a fürdőszobában.
Kedves Imre_75!
Le tudnád írni az Alcaplast vagy HL típusát?
Csak bontás nélküliek érdekelnek!
Kedves ötös!
A megszüntetés is fontolóra volt véve, a konklúzió pedig az lett, hogyha már úgy sem lesz megbontva a fürdőszoba, egyszerűbb vész esetére fenntartani száraz zárásúra módosítva.
Kedves utolsó!
Bővebben le tudnád írni, hogy hogyan használod?
Sosem éri víz, csak szárazon záró módon használod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!