Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mivel tudnám átfesteni?

Mivel tudnám átfesteni?

Figyelt kérdés

Az előszobánkon végig egy sötétbarna műanyag falpanel van felragasztva. Szép, de sajnos túl elsötétíti az amúgy is sötét előszobát.

Átfesthető egyáltalán?

Ha igen, mivel?

Letépni, és másikat felragasztani nem szeretnék :(

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm!

2021. aug. 13. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem különösebben sötétít ez, ha egyéb problémád nincs vele akkor inkább hagyd. Egy előszobában különben sem kell világosnak lennie, arra a kis időre meg amikor igen legyen világítás.
2021. aug. 13. 13:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Képem nem is látszik annyira, de sötétebb élőben, és inkább egy szép világos lakást szeretnék, mert amúgy pici.

Akrilfesték spray talán?

Csak ahhoz irtóra takarni kell mindent 🤔

2021. aug. 13. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így szép. Ezt csak elrontani lehet. Ha mindenképpen csinálni akartok vele valamit, akkor szedjétek le, csak kár érte.
2021. aug. 13. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de az ilyen igénytelen, az 1 Euros boltban árusított kínai műanyagszemét csak lerontja egy normális lakás nívóját, mivel messziről ordít róla, hogy egy domborított gagyi műanyagfólia.

Ha nem vagy panelproli, akkor szedd le, dobd ki, és azt is tagadd le, hogy volt ilyen a lakásodban.

A helyét meg egy kis vödör fehér festékkel el tudod tüntetni örökre.

2021. aug. 13. 16:40
 5/10 Miss Endzsi ***** válasza:
Ez rettenetes, ráadásul a benti szoba hideg tónusú, egyáltalán nem passzol össze így a kettő.
2021. aug. 14. 00:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem azt kértem, hogy savazzátok, örülök, hogy egy ilyen lakást meg tudtam venni.

A kérdés az volt, hogy Átfesthető-e, aki nem tudja, miért válaszol...

2021. aug. 14. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Technikailag biztosan megoldható a festés, barkácsáruházakban vannak festékek, ami műanyagon is megmarad

DE én biztos nem festegetném, lefestve se lenne jobb a látvány. Szedjétek le inkább, nem kell másikat ragasztani helyette. Valószinűleg sérülni fog alatta a vakolatréteg, de ez könnyen javítható szerintem. Csiszolnám utána a falat, vékony vakolatréteget vinnék fel (lehet kapni kis kiszerelésű előrekevert vakolatot, én Rimano vakológipszet szoktam használni), utána pedig lefesteném a falat.

2021. aug. 14. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Utólagos engedelmeddel elmentettem a fotókat.

Ugyanis utálom ledugni az ujjamat a torkomon, ha hányni akarok.

Így viszont elég csak rájuk néznem...

2021. aug. 14. 15:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Miért nem nézel tükörbe, akkor nem kéne ledugnod az ujjad 😅
2021. aug. 15. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos látszik rajta, hogy nem minőségi darab. Átfesteni nem érdemes, mert minta nélkül, egy színben még rondább lenne. Én is inkább a leszedést javasolnám és ha szeretnél hasonló mintát, de nem akarsz rá sokat költeni, vegyél tapétát.
2021. aug. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!