Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ezek közül a wck közül melyik...

Ezek közül a wck közül melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Cersanit Roma

Alföldi Bázis

Grohe Bau Ceramic

Mindből a mélyöblítésű,alsó kifolyású változat kéne.

2021. aug. 10. 06:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Akkor azt mond meg mi nem jó az Alföldiben. Nyilván valami gondod van velük, csak nem konkurenciád? Nem láttam még olyat, hogy WC összetört, megrepedt volna vagy nem tudom mire gondolsz minőségi problémák alatt. Márkától függetlenül.
2021. aug. 10. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem konkirencia ,írtam hogy dolgoztam ott.
2021. aug. 10. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Semmi baj az Alföldivel, butaságokat írsz.
2021. aug. 11. 01:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor vegyétek :)
2021. aug. 11. 06:44
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Még mindig nem írtad le miért rossz, de az ironizálás az megy látom. Ha nem tudod alátámasztani az állításodat, akkor miért szóltál hozzá? Ez így hitelrontás vagy bosszú eddig a részedről. Ha a konkurenciánál dolgozol most, akkor még rosszabb, mert bújtatott önreklámozás. Ez utóbbit tiltja a szabályzat. Szóval kapd össze magad és írd le, hogy mi a baj az Alföldi WC-vel, mert nem lesz jó vége.
2021. aug. 11. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Fenyegetőzöl?
2021. aug. 11. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább ultimátomat adtam, hogy támaszd alá az állításodat. Többen is kérdeztük, engem is érdekel, hogy mi a baj velük.
2021. aug. 11. 15:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen önreklámozásról beszélsz? :) Ez most pont olyan hogy mondjuk valaki felteszi azt a kérdést hogy meki vagy burgerking és valaki el kezdi szidni a mekit hogy az rosszabb minőség ,akkor abba is belekötsz hogy önreklámozó ,meg semmi baj nincs a mekivel mert az tökéletes?
2021. aug. 11. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ultimátum? Te nagyon nem vagy százas, te kérdezgetted egyedül. :) Amúgy az a mondtad hogy nem lesz jó vége mire is céloztál? Itt szerintem bárki írhat veléményt ,nekem az "alföldi" nem jön be. Amúgy meg már olyan konkrétan nincs is.....
2021. aug. 11. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!