Ezek közül a wck közül melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Cersanit Roma
Alföldi Bázis
Grohe Bau Ceramic
Mindből a mélyöblítésű,alsó kifolyású változat kéne.
2021. aug. 10. 06:01
1/19 anonim válasza:
Az alföldit ne vedd nem jó minőség. :)
Inkább a Grohe Baut ha ezek közül akarsz választani.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy nem nekem lenne,hanem rokonomnak.
Ui: nekem Alföldim lenne,nem tapasztaltam volna,hogy rossz minőségű lenne.
2021. aug. 10. 07:43
3/19 anonim válasza:
Jó az alföldi, és jó volt régen is. Ha olyan gondod volna vele, garanciába cserélik.
5/19 Ékezetes billetyűzet válasza:
#4. A többit is gyártottad?
6/19 anonim válasza:
Nekem a 20-25 éves alföldi mosdó és wc olyan mint újkorában. A munkahelyemen cersanit és alföldi van, még az is bírja
7/19 anonim válasza:
Az alföldiről beszélek , ezek közül egyiket sem venném meg. Mint ahogy írtam ha ezek közül kellene választani akkor Grohe baut venném. De ha lehet akkor inkább mást, nem kell egyből kötekedni....
8/19 anonim válasza:
20-25 évvel ezelőtt hogy minőségi volt ,de már nem az. Egyre olcsóbb anyagból van. Ha már alföldi akkor inkább a drágább , azt más anyagból öntik ,más technológiával.
9/19 A kérdező kommentje:
7es:akkor te a drágább Jika,Duravit,Laufen szaniterekre szavazol?
2021. aug. 10. 11:15
10/19 anonim válasza:
Aqualine Hygie mi ezt a fajtát választottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!