Milyen mély terület kell egy mosógéphez és egy szárítógéphez?
Szerintem nem praktikus, ha a wc és a fürdő külön van, így a wc-t szeretném a fürdőbe berakni, a mosógépet és szárítógépet (egymáson) meg a wc helyére rakatni majd.
(Most olyan a wc, hogy benyitsz és merőlegesen kell beülni. A falat kivetetném onnan, így egy beugró lenne ott, ahova jó lenne, ha beférnének)
Milyen mélynek kell annak a lyuknak legalább lennie, hogy beférjenek a gépek?
"Szerintem nem praktikus, ha a wc és a fürdő külön van"
De csak szerinted!
Az nem praktikus, ha a WC a fürdőben van, az csak kényszermegoldás!
A mosó/szárítógépek mérete meg adott, nézd meg a neten.
...akkor gondolom olyanról még nem hallottál, hogy van kézmosó a budiban is? :D
Nekem meg ez az egyértelmű és ilyen otthonban élek... nem kell koszos kézzel körbemenni egy kézmosásért :D
Jó ha lefoglalt fürdő esetén wc-re sem lehet menni, főleg ha sietned kell....
Higiénia ide vagy oda.... Régen ilyen sem volt, mégsem lett baja senkinek. Ennyi erővel a mosdót is fertőtlenítheted magad után.
De hallottam már a kézmosóról a budiban, sőt nem egyszer laktam ilyen helyen néhány hétig. Számomra ezek a kis kézmosók nem adják a tisztaság érzést, olyan picik, nem lehet rendesen megmosni a kezet, én ilyen helyeken is átjártam a fürdőbe kezet mosni (ha a mellette volt).
A mi wc-nkbe is csak nagyon kicsi férne be és alig lehetne hozzáférni (valószínű ki kellene nyitni az ajtót és kiállni a folyosóra).
Az meg egy külön szempont, hogy nőként azokon a napokon a kádból elérhető távolságra kell a wc-nek lennie.
Évekig éltem koliban, 3 lány egy wc-s fürdőre. Az eddigi lakásunkban is egyben volt. Mindig megoldottuk, nem volt ebből probléma.
Amúgy a méretek ezek:
Wc: 85 mély x 110 széles
Folyosó előtte: 75 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!