A szobákat ha betonozzuk kell bele betonháló?
Figyelt kérdés
Most újítjuk a házat és a vállalkozó azt mondta a szobakba kell a betonba háló. Ha igem milyen méretű?2021. júl. 19. 20:16
1/5 anonim válasza:
Szekrényt elbírja beton acél nélkül is, ha tartó fal is lesz rajta akkor kell bele
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Én honnan tudjam, hogy ő milyen mérettel akar dolgozni?
3/5 A kérdező kommentje:
És miért kell bunkozni? Egy kérdést tettem fel ha nem tudsz normális hangnembe válaszolni akkor lehet tovább haladni. Gondolom nem olyan vastagságú halot fognak bele rakni mint ahol nagy gépek mászkálnak. De le kell ugatni a másikat az nagyon megy
2021. júl. 20. 07:33
4/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolnak pedig köszönöm 😊
2021. júl. 20. 07:34
5/5 anonim válasza:
Teljesen igazad van, leugattalak, hogy a saját szakemberedet kérdezd... Hát az én jó k. anyámat, hogy nem mondtam meg távolról mit csináljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!