Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért nem vállal senki kisebb...

Miért nem vállal senki kisebb munkákat?

Figyelt kérdés

Glettelni szeretnék 10 m2-et, 2 cserepet kicserélni, bevakolni 2 m2-t és 2 konnektort kicserélni. Egy éve keresek ácsot, festőt, kőművest, villanyszerelőt de senki. Valaki megmondja őszintén hogy kis munkát nem vállal, valaki soha nem ér rá, valaki azt mondja hogy kijön megnézni de sosem jön ki.

Miért nem éri meg hogy kifizetem rendesen a kiszállást, meg a megemelt munkadíját is?

2021. júl. 13. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Hol laksz ez fontos
2021. júl. 14. 06:34
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Mindenről van már youtube video az alapján meg tudod csinálni.

Vagy helyi kocsmából megpróbálni szerezni egy 1000mester segédmunkást, aki mindent megcsinál. Csak érjen oda.

ha megyek valahova, akkor úgy kezdődik hogy 15000Ft! Ez volt a kiszállási díjam. Egy 10 perces munkára simán rámehet 2-3 órám is.

De pl a egy burkoló nekem az 6 m2-es előszobát 3 éve 70000-ért csinálta meg. Anyagot ő hozta én csak a járólapot vettem. Ezért kijött 1x felmérni, 1x ajzat kiegyenlítőzni, 1x burkolni, 1x fugázni. Ezzel elcseszett 4 délelőttöt, délutánokra meg már valószínűleg a csak felméréseket szervezett. 4 nap alatt egy átlag házat is leburkolhatott volna....

2021. júl. 14. 08:11
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Én csinálok kisebb munkát is, de csak gépészetet mert abban van pénz, kis burkolással vakolással nem szenvedek
2021. júl. 14. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

Mert sok a munka, megteheti, hogy válogat.

Kis munkákon töredéke haszon van.

Majd 3-5 év mulva lehet sírva könyörögnek hogy hadd cseréljenek 2 konnektort féláron.

2021. júl. 14. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
Egy jó szakember miért is könyörögne egy pici munkáért?? Te beteg vagy komolyan...
2021. júl. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!