Dugulás van nálunk a fürdőszobában. Ki merjem hívni?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm a vizesmunka.hu-t ajánlotta, hogy nála jó munkát végeztek. Csak nagyon tartok minden szolgáltatást kínáló cégtől, annyi rosszat lehet hallani. Valakinek ismerősek vagy dolgoztatott már velük?2021. júl. 4. 19:08
1/6 anonim válasza:
1. Ezeknek a cégeknek EZ a munkája, ebböl élnek.
2. Ha nem szakembert hívsz, akkor kivel akarod rendbehozatni?
3. A szomszéd/ismerös, aki "ért hozzá", igen nagy károkat tud okozni.
4. Nem hívsz senkit és marad a dugulás.
2/6 anonim válasza:
En jobban biznek bennuk mint egy csaladtagban aki felajanlja hogy megcsinalja mert egyszer mar csinalt ilyet.
3/6 anonim válasza:
Miert nem veszel a szupermarketben lefolyotisztito gelt?
1000 huf
Vagy csogorenyt? 2000 huf
Szakemberecske 35 000 huf mi imhm.
4/6 anonim válasza:
3-as: gondolom , ezeken már túl van a kérdezö, és sok esetben nem használ egyik sem, söt éppen ezek használata okozhat teljes dugulást - ilyenkor kell a szerelö.
5/6 A kérdező kommentje:
Na végül kihívtam és probléma nélkül megoldották a dolgot. A biztosítóm pedig jóváírja a dolgot, így még olcsóbban jöttem ki mintha géleztem volna :) Köszi vizesmunka.hu
2021. júl. 5. 08:56
6/6 anonim válasza:
én mindig megoldottam magamnak és ismerősöknek csőgörénnyel.
probléma nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!