Az eldugult lefolyót elrontottam?
Kipucoltam belőle a felgyülemlett koszt, de azóta büdös a fürdőszoba. Fogalmam nincs, mit rontottam el, a rácsos tetőt, ami a fürdőszobapadlón van, felemeltem, és egy eszközzel kipiszkáltam a kosz, utána még nem folyt le a víz, de kisvártatva igen.
Mit tegyek, hogy ne legyen büdös?
Ez egy padló összefolyó? Áll benne valamennyi víz?
Én megpróbálnám, hogy minden csaptelepet megnyitnék, hagynám kicsit folyni, utána pedig kiszellőztetnék. Nagy valószínűséggel meg oldja a gondot.
Padló összefolyó, igen, és áll benne valamennyi víz.
Megnyitottam egy ideig a csapot, de akkor próbálom még többet engedni a vizet.
Milyen könyököt?
Kiszedhettem?
A rossz szagot a cső falán megtelepedett bacik okozhatják. (vélhetően).
Valamilyen fertőtlenítőszert önts minden egyes lefolyóba, hagyd állni kicsit, majd forró vízzel öblítsd le.
Remélem, segít, nekem be szokott jönni.
A fertőtlenítőszer legyen valamilyen sűrű cucc, ami meg tud tapadni kicsit a cső falán (akár lehet lefolyótisztító is, vagy egyszerű Domestos, vagy ahhoz hasonló hypos tisztítószer)
Megpróbálom, raktam az összefolyó oldalára. (Lehet, rá kéne segíteni valahogy dörzsölni is? Nem néz ki jól, de nyitott ablaknál csak a Domestos szagát érzem.)
A kádlefolyóba is öntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!