Legolcsóbb tetőfelújító cég?
Röviden a történet: 21 vagyok a férjem 22. Egyetemisták vagyunk, az én szüleimtől örökölt házban élünk. Diákmunkából és az ösztöndíjból tartjuk fent magunkat. A házunk 50nm² egy kisebb és egy nagyobb szoba, pici fürdő és egy konyha. Sajnos 1980-ban volt utoljára a tető megcsinálva, viszont az elmúlt időszakban (dél dunántúlon élünk) olyan mértékű jégkárunk keletkezett, hogy folyamatosan ázunk.
Mennyibe kerülne a legolcsóbb tetőcsere, mik a tapasztalatok? Nem vet minket fel a pénz, jó lenne ha 800.000 Ft környékén meg tudnánk ezt oldani mert a félretett pénzünk + a júliusi fizetésünk ennyit talám fedezne... Tudom, hogy kevés tudom az építőipar 200+%-os drágulást mutat, de mégis, hátha ti ismertek valakit.. Senkire nem számíthatunk, ő a szüleit 8 éve nem látta.
Esetleg fiatal házasokként bármi hitelt megkaphatnánk? Bár gondolom nem, hiszen nincs munkánk, csak a diákmunka. Az egyetemen a rendkívüli szociális ösztöndíjat nem tudjuk nyáron megigényelni, tehát teljesen tanácstalanok vagyunk.
Kérlek ne bántóan álljatok hozzánk, mert így is elég a bajunk.:(
Esetleg vegyetek bontott cserepet.Elég jó állapotúakat lehet kifogni.
De valószínű a léceket cserélni kell
Cserepes lemez szinte egy árban van a cseréppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!