Mennyire normális, ha egy tetőfelújítás 2 hónapnál is tovább tart?
Sima családi házról van szó: teljes tetőcsere. Eddig úgy tudtam (és láttam is rá példákat), hogy 6-9 nap alatt megvan az egész. Itt pedig a folyamatos „munkavégzés” dacára csak nem akar befejeződni a felújítás.
Itt lehúzásról van szó, nem? (Ezért is tettem idézőjelbe a munkavégzést.)
A teljes tetőcsere azt jelenti, hogy minden gerendát, szarufát is kicseréltek? Mert ha igen, akkor szerintem 6-9 nap alatt nem nagyon lehet megcsinálni.
A szomszédban is csinálják már vagy 2 hónapja (új ház teteje), 2 napja kezdték el cserepezni.
"Itt lehúzásról van szó, nem?"
?
Lehúzásról akkor lehetne szó, ha óra- vagy napibérben fizeted a fickókat, egyébként a tetőcserének előre megállapodott munkadíj+anyagára van, m2 alapján.
Mondjuk a 6-9 nappal (4-5 munkás esetén) én is egyetértek, ennél nem szokott több lenni felénk sem (Pest megye), de az is tény, hogy nem télen szokták csináltatni.
Nem normális.
Meg a trehanyok is szoktak végezni 2-3 hét alatt.
Nálam tavaly, komplett szerkezet csere+fedés 9 nap alatt kész volt.
140 négyzetméteres sátortető.
Sajnos ez mindenhol így megy,és minden szakmában.
Kicsit dolgozgatunk,aztán hetekig oda sem nézünk.
"Sajnos ez mindenhol így megy,és minden szakmában.
Kicsit dolgozgatunk,aztán hetekig oda sem nézünk."
Nem, egyáltalán nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!