T'i hogy vásároltok háztartási nagy gépeket? Egybe kiadtok pl egy hűtőre 200e Ft-t vagy havonta X összeggel törlesztitek?
Figyelt kérdés
Hitel pl (10hó×8000ft) vagy kp személyesen egybe?
És miért?
2021. jún. 30. 09:40
21/24 anonim válasza:
20: Köszi, ez szuper! Hogy találtad?
22/24 anonim válasza:
#21: Gránitbankos voltam, és végigböngésztem a betét feltételeket. Tekintve, hogy a Pay-t alapból használtam 2016 óta, így nem megterhelő havi 20at fizetni telefonnal (már "muszáj" is).
23/24 anonim válasza:
21: És felvételkor milyen költségek vannak? Adók, kp-felvételi ktg., stb.?
Tehát nettóban mennyi marad a kezedben készpénzben?
Most 12 hónapra megadják a 3%-ot megnéztem, tekintsük most ezt a verziót!
24/24 anonim válasza:
En mindent keszpenzben vettem. Mosogep, szaritogep, huto, smart tv, hazi mozi rendszer. Nem olyan nagy osszegek ezek es nem is egyszerre vettem meg oket.
A szuleim vettek regen mosogepet hitelre meg en segitettem nekik hutot, tuzhelyt venni. A hitelnel altalaban magas a kamat. Ha 0% thm akkor megvennem reszletre mert az inflacio miatt lehet akar jol is jarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!