Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Felújítok költözés előtt egy...

Felújítok költözés előtt egy óbudai panelba.Kiírtam ahogy kell, hogy a házirendnek megfelelően fogjuk végeztetni a munkákat és 2-3 hétig fog tartani.Valaki ráírta a papírra hogy feljelent.Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 15:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Boltba jársz vásárolni? Nem félsz, hogy valaki rád kiabál, hogy "tolvaj" ? Nagyjából ugyanakkora esély van arra is.
2021. jún. 22. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
A panel tényleg flúgos prolikkal van tele.
2021. jún. 22. 16:15
 23/27 anonim ***** válasza:
97%

Fotózd le a papírt, hogy ki van téve. Jelezd a közös képviselőnek is, a kifüggesztés tényét.

Mivel kint van a telszámod, így ha valaki éjszakás, ill. több műszakos, tud szólni ha zavarná, illetve van lehetősége egyeztetni. Innentől nyugodtan felújíthatsz, ő meg élhet panasszal. A lehetősége megvan egyeztetni veled. Rendőrség nem foglalkozik ilyennel, a jegyzőnél a birtokvédelem benyújtásához fizetni kell, aztán kivizsgálják. De válasznak ott a kitett papírod fotója, és a házirend pontjai ezzel betartva. Tehát gondod volt mindenre nem hibáztál, nincs félnivalód.

Flúgos hülye meg mindenhol van.

2021. jún. 22. 16:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ahol én éltem lakópark, ott is minden héten volt valaki, aki felújítást tartott a covid alatt, homeofficeba nem tudtam dolgozni, már majdnem úgy voltam vele, h saját irodát bérlek.

Hát kellemetlen a felújítással járó zaj, de aki nem tudja elviselni, az menjen dolgozni vagy költözzön el a picbe.

2021. jún. 22. 16:41
 25/27 anonim ***** válasza:
91%
nem kell vele foglakozni, minden házban van minimum egy hülye aki unatkozik.
2021. jún. 22. 17:04
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy lenne...
2021. jún. 22. 17:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Xdxd
2021. jún. 23. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!