Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Felújítok költözés előtt egy...

Felújítok költözés előtt egy óbudai panelba.Kiírtam ahogy kell, hogy a házirendnek megfelelően fogjuk végeztetni a munkákat és 2-3 hétig fog tartani.Valaki ráírta a papírra hogy feljelent.Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 15:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

NA várjatok én vagyok az óvodás? Egyre jobb ez az ország komolyan mondom!

Nem azt mondom, hogy feljelentem mert fel akar jelenteni csak tanácsot kértem.

Egyébként jól tudom, hogy 10 millió feljelentő besúgó ávós országa vagyunk de eddig szerencsére ez elkerült mert nem vettem lakást.

De ha ezt tudom...

A közös képviselő jó ötlet, neki azonnal jeleztem. Nem tudott mondjuk semmit mondani....

2021. jún. 22. 15:53
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj, van itt baj a toronyban... :))
2021. jún. 22. 15:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

#9: Látom nem vagy tisztában a feljelentés fogalmával.

A mentőket nem jelentette fel senki (bár sok híradásban valóban így szerepel - tévesen) hanem a mentőszolgálatnál panaszt tett. Ez kb olyan, mintha te veszel a tescoban egy kempingszéket, aztán az ügyfélszolgálaton reklamálsz mert szar. Feljelentéshez semmi köze nincs. Egyébként hamburgert vettek nem giroszt.

"Az ember megijed, hogy ez csak a kezdete valami rossznak."

Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg így is lesz. Na nem a konkrét feljelentés miatt (amiből lóf@sz nem lesz, hidd el) de ha a szomszédok ilyenek, akkor az ezer más dologban meg fog nyilvánulni.

2021. jún. 22. 15:57
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Most legalább már tudod, hogy sokan miért nevezik ezeket a szomszédaidat panelprolinak.

2021. jún. 22. 15:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nagy hülyeség volt kiírni a tel.számodat.

Majd éjjelente hívogathat a gyökér szomszéd...

2021. jún. 22. 16:00
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"NA várjatok én vagyok az óvodás? Egyre jobb ez az ország komolyan mondom!"

Igen. Ha én most ideírom, hogy átkot szórok rád és el fog ütni egy autó ahogy kilépsz az utcára, akkor soha többet nem hagyod el a lakásodat? Na ez kb ez a szint, az is hülye aki csinálja az is hülye aki komolyan veszi.

2021. jún. 22. 16:01
 17/27 A kérdező kommentje:

Jó hát normális háznak tűnt honnan tudhattam volna, hogy ilyenek is lakják?

Sajnos minden házban van egy-egy ilyen. Reméljük túl sok nem lesz belőlük mert ezekkel tényleg csak a baj van. Így fogadni egy új szomszédot hát nem túl kellemes.

Nem éltem még panelban csak a szüleim, de az ő házukban ilyesmi nincsen legalábbis nem tudok róla. Még fb csoportjuk is van ahol megosztják egymással a felújítási infokat.

Amúgy lehet igaza van, 1 nappal kicsúsztam az előre megírt 2-3 hétből. De hát a szakemberektől függ most minden alkalommal nyomtassak új papírt a liftre ha módosul az egész?

2021. jún. 22. 16:02
 18/27 anonim ***** válasza:
96%
Túl aggódod ezt az egészet, kár ezért a sok szájtépésért.
2021. jún. 22. 16:06
 19/27 A kérdező kommentje:
Na majd ha téged fenyegetnek feljelentéssel talán megértesz
2021. jún. 22. 16:07
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem foglak megérteni akkor sem. Mert ÉN logikusan végiggondolom az egészet, és rájövök, hogy semmi jogalapja nincs.

Nem irigyellek, ekkora rettegésben élni folyamatosan....

2021. jún. 22. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!