Wellis vagy Ravak kádat választanátok?
Sziasztok, egyenes (asszimetrikus nem fér el), akril kádakat nézegettem, és egy Wellis Como és Ravak Chrome között vacillálok. Kíváncsi lennék, ki, melyik mellett döntene.
Illetve akinek ilyesmi kádja van, esetleg segíthetne, hogy a hozzá vásárolható (méregdrága) akril oldallapot érdemes megvenni, vagy elég, ha beépíttetem és csempézve lesz az oldala?
Valamint kádparavánt lehet venni más márkát is hozzájuk, ugye? Ami egyenes kádra való (egyelemest szeretnék, kb 70-80 centi hosszút).
Köszönöm, ha segítesz!
Wellist nem, mert az ügyfélszolgálat nulla. Ha a grancia lejárta után nem találsz szerelőt, az ügyfélszolgálat még válaszra se méltat.
Szóval a minőség és az ügyfélszolgálat is vacak.
A Ravakot nem ismerem, de a wellist nem ajánlom.
A kérdező gondolom már döntött, de ha később mást is érdekelne, a Ravak ügyfélszolgálata sem a legjobb.
A Wellis 3 egyforma mosdója annyira lett egyforma, hogy 7 és 10 mm magasságbeli különbség van köztük.. Egymás mellé kerültek volna, így újra kellett terveznünk..
A Ravak mosdója meg meg van csavarodva, nem fekszik fel sík felületre. Ott meg a munkalappal kellett elcsalni, meg kellett csavarni azt is gyakorlatilag.
Kedves Utolsó, köszönöm a válaszod. Végül Ravak Classic lett a kád, és beépíttettem (szóval nem vettem meg az akril oldallapot hozzá, hanem le lett csempézve). Igazából utólag visszagondolva, szerintem egy sima mezei no name káddal is ugyanitt tartanék... na sebaj.
Köszi, hogy megosztottad a mosdókról a tapasztalaid, ezt jó tudni... na azt viszont egy Praktikeres no name-et vettem :D Nem bántam meg.
Vérlázító, hogy ilyen "színvonalas" márkák méregdrága termékei is szivatják a népet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!