Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A Ravak termékek jó minőségűek?

A Ravak termékek jó minőségűek?

Figyelt kérdés

A fürdőkádat, a kádparavánt és a zuhanyoszlopot is a Ravak kínálatából néztem ki.

Megbízható, jó minőségű? Aki ilyet használ meg van vele elégedve?

2020. dec. 20. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jó félék. Nem szokásuk kinyiffanni. Csak a garanciális feltételekre figyelj ha érdekel. Úgy tudom ravak preferált szerelőnek is kell beépítenie.
2020. dec. 20. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Nekünk a kiépített zuhanyzónk üvegajtaját készítették méretre, és be is építették. Valóban csak így élt a garancia. 7 éves, még nem volt gond vele. Úgy emlékszem, 10 év garancia van a Ravak termékekre.
2020. dec. 20. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:

2: Nálunk is volt kint a Ravak. Azt mondták, nem ajánlják a kiépített zuhanyzót, mert hideg lesz a padló, inkább zuhanytálcát ajánlanak.

Nektek hideg?

2020. dec. 20. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem Ravak zuhanykabin van ,eddig nincs vele gond.
2020. dec. 20. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálunk padlófűtéses a ház, de a zuhanyzó alatt nincs fűtéscső. Ennek ellenére egyáltalán nem hideg. Nekünk egyébként kifejezetten nem ajánlották sehol a zuhanytálcás megoldást, mindenhol arra biztattak, hogy épített zuhanyzóban gondolkodjunk.
2020. dec. 20. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:

5: Köszi.

És mivel indokolták, hogy ne legyen zuhanykabin?

2020. dec. 20. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:
.. illetve zuhanytálca..:)
2020. dec. 20. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy sokaknak alatta bepenészedik, meg egy idő után aláfolyik a víz, alározsdásodik a tálca, stb. Elég meggyőzően érveltek ellene. Egyébként nálunk méretben sem lett volna megfelelő a zuhanytálca, mert elég nagy a zuhanyzó, ezért is kellett méretre készíttetni a Ravak ajtót. De nem is bántam meg, ráadásul jóval könnyebb tisztán tartani, illetve takarítani.
2020. dec. 20. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:

8: Nálunk kellett cserélni a tálcát 14 év után, de nem tudom, pontosan mi volt vele a baj.

Miért könnyebb tisztítani a követ?

2020. dec. 20. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát nem ,tudom elég fura érvek.Penész ,rozsda , aláfolyik a víz,szerintem egyik sem valószínű.
2020. dec. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!