Külön WC-t kialakítani lehetséges egyáltalán egy ilyen lakásban? Mennyibe kerülne az átalakítás?
Ott van a WC a fürdőszobában. Át lehetne tenni a WC-t valamelyik tárolóként jelzett helységbe? (Vagy akár a fürdőbeli WC meg is maradhatna, nekem mindegy.) Egy ilyen átalakítás mennyibe kerül?
Inkább a kamrába tedd át, mert ott van a közelben a víz meg a csatorna és a tárolóból legyen kamra.
Az újkori építkezéseknél nem engedélyezik a konyháról, étkezőről nyíló vécét, de használt lakás esetén azt csinálsz amit akarsz.
A fürdőszobai vécét is hagyd meg, több ember esetén jól fog jönni!
És +1 pont szavazat a kamrára. Millió helyen nyílik a konyhából a fürdő, amiben a vécé is van, semmi bajod nem lesz tőle.
Ha a födém engedi, akkor lehet.
De ez csak bontás után derül ki.
Én a kisszoba jobb alsó sarkába tenném, közvetlenül a fürdőszoba mellé.
Ez járna legkisebb költséggel és rombolással.
(A wc mellé a maradék helyre a falig, meg egy gardróbszekrényt tennék az összkép miatt.)
Valóban a kamrába lenne a legolcsóbb tenni, de kérdés, hogy meg szeretnéd-e szüntetni a másikat. Ha nem, akkor a konyhából lezárnám a kamrát, és a szobából tenném elérhetővé a WC-t (nem árt, ha az a háló). Ha viszont megszüntetnéd a másikat… nem lehetne összeolvasztani a kamrát és a fürdőt, és azon belül leválasztani a WC-t? Vagy mindenképp teljesen különálló bejáratot szeretnél a WC-hez?
Én laktam albérletben, ahol egyben volt. 4-en laktunk ott és nem volt összeegyeztethetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!