16A amper elég lesz klímának, sütőnek, mosógépnek?
Figyelt kérdés
Panel2021. jún. 17. 20:39
2/26 anonim válasza:
Ha eldöntöd, melyiket akarod ezek közül használni, talán.
4/26 A kérdező kommentje:
És 20-25 amperig lecserélik a teljes vezetékezés újrahúzása nélkül?
2021. jún. 17. 20:53
5/26 A kérdező kommentje:
Panelben szokott lenni egyáltalán több fázis?
2021. jún. 17. 20:53
6/26 anonim válasza:
32 A-ig ingyenes a bővítés, ha a feltételei megvannak. Hogy megvannak-e a feltételek, arról pedig egy regisztrált villanyszerelő a helyszínen tud felvilágosítást adni.
7/26 anonim válasza:
Több fázis biztosan van, csak általában szét van osztva lakások/lépcsőházak között. 1 lakásba én még nem láttam, hogy mindhármat bevitték volna. Legalábbis felénk nem divat.
8/26 A kérdező kommentje:
Konyha fürdőszoba újra van húzva, szobák nem. Így?
2021. jún. 17. 21:08
9/26 A kérdező kommentje:
Am ahol most vagyok csúszózsalus lakás 2db 10A. Ilyen is létezik?
2021. jún. 17. 21:09
10/26 anonim válasza:
2x10A általában akkor van, ha az egyik a nappali mérőre, a másik a vezéreltre (éjszakaira) van kötve. Nagyon ritkán azért előfordul 2x10A nappali is, de az nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!