Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Betonról a csemperagasztót...

Betonról a csemperagasztót mivel tudnám eltávolítani? Gyémántcsiszoló jó lehet?

Figyelt kérdés
Panel fürdőszoba felújításáról van szó. Sok helyen rosszul csinálta, aki előtte hozzányúlt, és festett falra csempézett, azt könnyű bontani. Viszont ahol rendesen a betonhoz tapad a csemperagasztó, ott a fúrókalapács (vésésre állítva) használatával is csak rendkívül körülményesen tudok nagyon kis részt eltávolítani, ha egyáltalán. Másik véső kéne bele, vagy flexre gyémántcsiszolókorong esetleg jó lehet?
2021. jún. 10. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen a gyémánkorong leszedi, de cserébe rendesen porol is,kb látni srm fogsz pár perc után, így nem árt ha a géped beszívónyílasaira teszel szivacsot, ha nem akarod, hogy tönkremenjen.

Én multigéppel és gyémátos fejjel csináltam.

[link]

2021. jún. 10. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A fürdővel en is megszenvedtem felujítaskor, sok helyen csak betondarabbal együtt jött le a ragasztó pogácsa :)

Én betoncsiszoló tárcsával (kisflexhez) oróbalkoznék a helyedben

2021. jún. 10. 13:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A multigépre valahogy nem is gondoltam! Van ilyen gép pedig, nem hittem, hogy az meg tud birkózni a csemperagasztóval. Köszönöm szépen, kipróbálom!

2021. jún. 10. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!