Csemperagasztóval fel lehet ujítani egy járdát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 22:30
1/8 anonim válasza:
Mire gondolsz, hogy azzal lekened egy-két centi vastagon az egészet? Vagy a repedéseket akarod kitölteni?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, lekenném az egészet.
2021. ápr. 19. 23:35
3/8 anonim válasza:
Ha pont van "ingyen", tehát korábbi felújításból megmaradt csemperagasztó, akkor lehet próbálkozni, de hosszú életű nem lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2021. ápr. 19. 23:48
5/8 anonim válasza:
Csemperagsztó nem arra van kitalálva, főleg nem kültéren (gondolom a járda ott van)
Esik rá eső, hó, télen megfagy rajta a víz, ezt nem nagyon fogja bírni. Illetve a kopásállósága sem túl nagy.
6/8 anonim válasza:
Szia!
A csemperagasztó nem jó rá.
Hagyjuk már ezt a mindenre is csemperagasztót elvét.
Ezt megpróbálhatod lehetsèges jó lesz.
7/8 anonim válasza:
Amennyiben beltéri, akkor szétmorzsolódik a talpad alatt.
8/8 anonim válasza:
én is tömtem be 1-2 cm széles hosszabb réseket a járdán és nem repedezik, de nagy területen mint egy vakolás nem tudom hogy működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!