Milyen szakembert keressek a konyhai szagelszívó kiépítéséhez?
Figyelt kérdés
A konyhában most lett felrakva a csempe és a járólap. Szeretnék szagelszívót is, gondolom azelőtt kell kiépíteni, mielőtt a konyhabútor is meglenne. Milyen szakma foglalkozik vele? Hogy keressek hozzáértőt?2021. máj. 28. 06:55
1/9 anonim válasza:
Semmiféle hozzáértés vagy szakértelem nem kell hozzá. Aki meg tud különböztetni egy pisztolyfúrót egy csavarhúzótól az fel tud szerelni egyet, külső szellőzésűt is. Én azért megvárnám vele a konyhabútort, hogy tudjam, hogy férek.
2/9 anonim válasza:
Ha valami komoly elvarasaid vannak akkor légtechnikaval foglalkozó szakember, egyébként nekem az asztalos épitette be, amikor készült a konyha. Megvettem minden eszközt elvittem hozzá, ő pedig ennek megfelelően gyártotta le.
3/9 anonim válasza:
Klímás és szellőztető rendszer építők foglalkoznak a komolyabb szerkezetekkel, de egy sima szagelszívót egy asztalos is be tud építeni.
4/9 anonim válasza:
Eleve tisztázni kellene, hogy milyen szagelszívó? Mert pl nálam kürtős, és semi köze a bútorhoz. Ha meg bútorba épített, akkor majd az asztalos beszereli. Illetve a kiépítésnél kell egy villanyszerelő odavezetni az áramot, ha meg ki akarod vezetni, ahhoz sem kell semmi komolyabb szakértelem, csak egy jó fúrókalapács, de azt csempézés elött szokás megcsinálni.
5/9 anonim válasza:
Olyat keress aki tud akkora lyukat fúrni a falon hogy kimenjen a cső.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű a kiépítése.
A kürtős szagelszívót választanám, mert azt jobbnak tartják.
Annyi gondba űtközök, hogy kivezetéakor hosszabb útvonal kell neki, mert a legközelebbi cső kivezetési lehetőtég a szabadba a kamra lesz, ahol egy kicsi ablak van. ez az út legalább 4m hosszú.
2021. máj. 28. 13:00
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű a kiépítése.
A kürtős szagelszívót választanám, mert azt jobbnak tartják.
Annyi gondba ütközök, hogy kivezetésekor hosszabb útvonal kell neki, mert a legközelebbi cső kivezetési lehetőség a szabadba a kamra lesz, ahol egy kicsi ablak van. ez az út legalább 4m hosszú.
2021. máj. 28. 13:02
8/9 anonim válasza:
Bár nekem kb 2 méterre kellett elvinni, de ezt úgy oldottam meg, hogy csináltam egy álmennyezetet a konyhabútor főlé, ebbe spot lámpák kerültek, plusz a szagelszívó csöve.
9/9 anonim válasza:
Arra gondolj, hogy az elszívó, csak akkor tud levegőt elszívni, ha van levegő utánpótlás. Javaslom tegyél pár rejtett ablakszellőzőt az ablakokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!