Nagyon meredek dolog lenne PVC-t a wc falra ragasztani?
Vannak famintás, vagy kőmintás műanyag panelek, olyanok, amik domborúak, vákuumszívottak és a felületükön kőporosak, vagyis a megtévesztésig hasonló az igazi burkolóanyagokhoz. Én jelenleg az erkély felújításán töröm a fejem, de lehet, hogy valódi burkolóanyagot használok majd, bár kültérre a fagy és vízállóság is követelmény, beltéren több a lehetőség, a választék a dekoranyagokból, attól függ, mennyit szánsz rá.
Nekem a WC hátfalát, amely fehérre festett, kellene felújítani, máshol jó még a csempe, azon tipródok, hogy egyszerűen lefessem e fehérre, vagy használjak dekoranyagot?
A mennyezet festve lesz, el kell tüntetnem a beázás nyomát, most már érdemes, mert elköltözött a kínai, aki felettem lakott és többször beáztatott, már majdnem minden megvan, csak a hátfal problémás még.
Nézd meg ezeket, talán megtetszik valamelyik fa, vagy kőminta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!