Kinek hogy vált be a konyhába a pvc?
Jelenleg felújítás alatt áll az egész ház, nemrég vettük, még nem lakunk benne. Hitel nélkül, teljesen önerőből vettük, ezért mindenféle kölcsöntől és hiteltől elzárkózunk. A konyhába a beton sajnos nem egyenes, ezért fel kéne verni egy részét, és aljzatkiegyenlítőt önteni rá,es utána tudnánk járólapozni. Viszont alacsony a belmagasság, és a járólap meg még így is alacsonyítaná, úgyhogy erről letettünk, úgyhogy pvc-ben gondolkodunk. Láttam a neten, és sokan ajánlanak pvc-t, ám nagyon sokan lehurrognak miatta. Tök jól hangzik más szájából, hogy verjük fel a betont stb, de nekünk nincs ehhez szerszám, és nincs 600 ezer forintunk burkolóra, illetve járólapra, ragasztóra.. Ennyit mondanak a burkolók, csak tudnám mire kérnék el ennyi lóvét.
Szóval marad a pvc.
Elsősorban az ipari PVC jobb minőségű, mint egy olcsó járólap.
Másodsorban, nem a burkolat a drága, hanem a BURKOLÁS (akár 10eFt/m2 is lehet) plusz a könyörgés valaki akárkinek, hogy szíveskedjen eljönni.
Dehogy kerül annyiba mint a járólap.
Csak lerakásért elkérnek már 10ezret/m2 munkadíjat.
A pvc-t meg egy kétbalkezes is le tudja tenni magának.
Letenni igen, de az aljzatkiegyenlítés is megy bármelyik kétbalkezesnek?
Feltalálták az önterülő aljzatot.
üdv. egy kétbalkezes.
Használtad is már?
Mert én csak videón láttam még és hallottam róla, elvileg nem annyira egyszerű, hogy "bekeverem, kiöntöm azt' kész", van azzal is munka és kell hozzá eszköz... nekem kicsit hihetetlen, hogy ez úgy "magától" megoldódik.
Valahogy így sejtettem, de köszi a megerősítést. Túl szép az "önterülő" ahhoz, hogy igaz legyen. :)
(16.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!