Mivel támasztjátok ki az ablakokat?
Sziasztok!
Ablakcsere előtt vagyunk, azonban már most azon gondolkodom, hogy az új ablakokat, hogyan lehetne a huzat okozta károktól megvédeni.
Ti mivel támasztjátok ki a (műanyag) ablakotokat?
Láttam az Obiban, praktikerben ilyen műanyag támaszokat, de irreálisan drágának gondolom.
Egy másik kérdés: rákeresnék angolul az ablak kitámasztó szóra, hogy van ez angolul? Fogalmam sincs, nem találtam meg Aliexpressen :(
Szerintem inkább a kérdésre válaszoljatok! :D
Felőlem a légnyomás, a huzat meg a kiscica is becsaphatja az ablakot, de mivel védekeztek ellene?? :D
"A huzat kiváltó oka pedig az, hogy kinyitod az ablakot és a kinti-benti légnyomás nem egyezik."
Ha kinyitod a szénsavval dúsított víz palackját, akkor egy másodperces szisszenést hallassz, és a légnyomás kiegyenlítődik.
Ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor egy szisszenésnyi idő alatt a légnyomás kiegyenlítődik, és nem lenne huzat. De a huzat folyamatos, és nem 1 másodpercig tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!