Vennék sötétbarna redőnyt de a beépítő cég olyan nyilatkozatot akar kitölteni velem hogy ne legyen garancia a redőny színére, mert az erős UV-t nem bírja ki?
Azaz indokuk hogy a sötét redőnyök nem bírják az UV-t, ami sokkal erősebb mint pár éve, kifakulnak hamar, ezért a kifakulásra nem adnak garanciát.
Átvernek vagy ez a normális?
Déli fekvésű ablaknál még deformálódhat is a barna redőny, és elég ocsmányul kifakul. Persze ha leengeded folyamatosan a tűző nap miatt. Ezért látni nagyon keveset paneloknál.
Alu redőnnyel gondolom más a helyzet
"Nekem fehér redőnyeim vannak"
Ok, de ez most hogy jön ide?
Valószinűleg gyenge minőségű a redőny, és cég ezt nagyon jól tudja, ezért nem akar garanciát vállalni rá. De ilyen nem létezik. 1-2 évet minimum vállalniuk kell.
El is árulták magukat, kifakulnak. Én inkább azon gondolodnék el, kell e nekem olyan barna redőny, amire a cég is azt mondja hogy 1 év múlva ronda lesz.
Na akkor itt egy redőnyös válasza. Barna műanyag (!) redőnyre senki sem fog garanciát vállalni. Sok esetben egy nyarat sem bírnak ki, megeszi a nap. Igen, ilyen a minősége, erről egyik redőnyös sem tehet, sőt még a gyártó sem, hiszen ez azért van, mert a gyártása során már nem lehet olyan adalékanyagot beletenni, mint régen, EU-s környezetvédelmi szabályozás miatt. (Én így tudom.)
Szóval attól, hogy nem vállal egy redőnyös a műanyag barna redőnyre garanciát, még nem rossz redőnyös.. Természetesen az aluminium barna vagy más színű, és a fehér alu vagy műanyag redőnyökre minden normális redőnyös vállal garanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!