Egy 40 nm alapterületű szuterén pincét egy ember mennyi idő alatt tudja kivakolni? Mennyezetet nem, csak a négy falat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 10:28
1/7 anonim válasza:
Nekem egy hónap kellene, mert nem értek hozzá és lassú is vagyok.
Egy szakembernek nagyjából 1 nap.
2/7 A kérdező kommentje:
Én sem értek hozzá. De megcsinálom.
2021. ápr. 19. 12:41
3/7 anonim válasza:
A legnehezebb rész a mozdulat, amivel felcsapod a cuccot a falra. Ha az megvan, akkor már haladós.
Csinálj meg egy falat próbából, utána már tudsz becsülni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem csapom fel, fandlival bemerítek, és ráengedem a glettvasra, úgy hútlzom el.
2021. ápr. 19. 16:14
5/7 mindentudó99 válasza:
Vízszigetelt a beton alulról? Mert ha nem akkor ne vakold be úgy is ledobja.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. Szerintem igen. Nem láttam vizesnek a betont. De így nagyon csúnya.
2021. ápr. 19. 19:28
7/7 mindentudó99 válasza:
Nem nagyon szolták vízszigetelni. Max csak újabban. Haver megcsináltatta gondolom nem kis pénzért mikor építkezett. Majd bevakolták neki a szuterént. Egy belviues esős évben még így is bevizesedett neki az alap. Potyogott lefele a vakolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!