Ha erkélyt szeretnék burkolni, muszáj folyékony fóliát használni?
Rendben, köszönöm szépen! Viszont találtam olyat, hogy vízzáró esztrich, ami jelentősen jobb áron van, ez nem elég alá? Mert ez a folyékony fólia annyiba kerül, mint minden más együttesen.. persze ha muszáj, nem spúrkodom ki belőle, csak érdekel, hogy ennél van-e költséghatékonyabb megoldás.
Egy épített zuhany esetében nyilván megértem, hogy a lehető legjobb vízzárás a lényeg, de egy erkélynél?
Nem tudom mekkora felületről van szó.
De nem csak a mapei terméke létezik. És nem csak folyékony fólia van, vannak cement alapú szigetelések is.
Fontos, hogy kültéren is alkalmazható legyen.
A hajlat kialakitást (fal-erkély találkozást) kell nagyon jól megcsinálni.
6 nm az egész erkély, tehát nem oylan nagy, ezért sem hívok szakit, mert sok veszítenivaló nincs.. eddig nem használtuk az erkélyt, ha jól sikerül akkor fogjuk. :) ha nem, akkor evvan.
talán ez a vízzáró esztich lenne a cement alapú vízszigetelés?
Igazad van, köszi :) Kicsit szerettem volna megkönnyíteni a dolgom webwa rendeléssel, de inkább elugrok egy szakkereskedésbe!
A kültéri fagyálló ragasztó és a fagyálló járólap már megvan szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!