Szerinted hány év(tized) kell egy ház (K-kocka) felújításához?
Bővebben:
Vagy nem is az fontos, hogy elkészüljön a ház, hanem csak az állandó flexelés, kalapácshasználat stb. a fontos?
Mert szerintem csak el kellene gondolkodni, hogy 6-8-10-12-14 év után (mindegyikre tudok több példát is mondani), amikor beletesz valaki heti 30-35 órát (minden hétköznap délután-este és minden hétvégén reggeltől estig) a „felújításba”, de a ház még mindig úgy néz ki mintha 100 éve rommá lőtték volna, és azóta ebek harmicadjára került, hogy talán abba kellene hagyni. A szomszédok idegei is biztosan javulnának, ha a „felújítók” mással töltenék el a szabadidejüket.
Egy magam újítottam fel a családi házunkat, igaz nem Kádár kocka de hasonló paraméterekkel rendelkezik.
A nyílászárók, a tető, és fűtési rendszer kivételével mindent én csináltam. Homlokzati hőszigetelés, burkolatok, gipszkartonozás, villanyszerelés, glettelés-festéssel stb. együtt 5-6 hónap alatt megvolt.
Aki 10 évig "felújít" az biztos hogy nem felújít, csak barkácsolgat valamit a házon.
Az meg végképp nem róható a felújításra, ha valaki 10 évig flexel minden nap. Kivéve ha csak nem zártszelvényből meg kazánlemezből épít valami atom biztos bunkert a házában.
Ez eleve egy rosszindulatú kérdés!
Ha valamelyik szomszédoddal bajod van azt miért nem vele beszéled meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!