Ikea munkalap vágása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, konyhát újítunk fel, és 3.8 cm vastag ikea munkalapunk van. Dekopírfűrészünk van itthon, ehhez milyen fűrészlapot javasoltok? (Tudom, hogy pl körfűrész jobb lenne erre a célra, de az nincs)2021. márc. 28. 10:12
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy a mosogató helyét szeretnéd kivágni, vagy az oldalából egy darabot? Előbbi esetén igyazából teljesen mindegy milyen fához való lapot használsz, lehet olyant is kapni ami tolásra van fogazva, hogy ne tépje a lapot, csak akkor rá kell feküdnöd a gépre mert szeretné emelgetni. Oldalvágáshoz viszont nem javaslom a dekopírt, mert nem tudsz vele egyenesen vágni.
2/9 A kérdező kommentje:
Elnézést ez valóban lemaradt, a mosogató és a főzőlap helyét szeretném kivágni.
2021. márc. 28. 11:53
3/9 anonim válasza:
Azt mindenki dekopirral vágja.
Fúrd elötte ki a négy sarkát.
4/9 anonim válasza:
"Azt mindenki dekopirral vágja."
Nem mindenki! Én felsőmaróval csináltam.😉
6/9 anonim válasza:
Ha nincs merülőfűrész vagy felsőmaró akkor, Milwaukee T101DP az megfelelő. Inkább, a 20% barkács béla vágja dekopírral...
7/9 anonim válasza:
Nem kib.aszott mindegy hogy mivel vágja felsőmaró király?
Úgysem látszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Habár elég lassan és nehézkesen, de sikerült dekopírfűrésszel a mosogató és főzőlap helyét kivágni, valamint a hosszából is méretre vágni :) köszi a válaszokat!
2021. ápr. 8. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!