Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ikea munkalap vágása?

Ikea munkalap vágása?

Figyelt kérdés
Sziasztok, konyhát újítunk fel, és 3.8 cm vastag ikea munkalapunk van. Dekopírfűrészünk van itthon, ehhez milyen fűrészlapot javasoltok? (Tudom, hogy pl körfűrész jobb lenne erre a célra, de az nincs)

2021. márc. 28. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a mosogató helyét szeretnéd kivágni, vagy az oldalából egy darabot? Előbbi esetén igyazából teljesen mindegy milyen fához való lapot használsz, lehet olyant is kapni ami tolásra van fogazva, hogy ne tépje a lapot, csak akkor rá kell feküdnöd a gépre mert szeretné emelgetni. Oldalvágáshoz viszont nem javaslom a dekopírt, mert nem tudsz vele egyenesen vágni.
2021. márc. 28. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Elnézést ez valóban lemaradt, a mosogató és a főzőlap helyét szeretném kivágni.
2021. márc. 28. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt mindenki dekopirral vágja.

Fúrd elötte ki a négy sarkát.

2021. márc. 28. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:

"Azt mindenki dekopirral vágja."

Nem mindenki! Én felsőmaróval csináltam.😉

2021. márc. 28. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Akkor 99% úgy csinálja...
2021. márc. 28. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs merülőfűrész vagy felsőmaró akkor, Milwaukee T101DP az megfelelő. Inkább, a 20% barkács béla vágja dekopírral...
2021. márc. 28. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kib.aszott mindegy hogy mivel vágja felsőmaró király?

Úgysem látszik.

2021. márc. 28. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os nem én voltam !

Üdv:4-es

2021. márc. 28. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Habár elég lassan és nehézkesen, de sikerült dekopírfűrésszel a mosogató és főzőlap helyét kivágni, valamint a hosszából is méretre vágni :) köszi a válaszokat!
2021. ápr. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!