Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen a kvarc munkalap a...

Milyen a kvarc munkalap a konyhában?

Figyelt kérdés

Régen dédelgetett álmom a kvarc munkalap a konyhában és lassan költözünk, felújítjuk a konyhát, gondoltam eljött az idő... Mivel marha sokba kerül, ezért első körben szeretnék személyes véleményeket kérni. Van itt valaki, akinek az van? Szereted? Van valami hátránya, ami miatt nem ajánlanád?

Van megbízható cég, akit ajánlanátok?

2021. jan. 13. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk márvány van már évtizedek óta.

Gondoltuk, ha annak a Leonardó nevű pasasnak megfelelt, nekünk is jó lesz.

:)

Az ismerőseimnél viszont a gránit van mert ők arra esküsznek.

Kvarcról még az életben nem hallottam, de most rákerestem, és elborzadtam a 100-200ezer Ft/méter árán.

(Ami 160ezer-360ezer Ft/m2 árat jelent)

[link]

2021. jan. 13. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, nem olcsó, mondjuk én nem Ikeában gondolkozom.

A gránit is hasonló árkategória. :) Sőt... a kvarc kompozit valamivel olcsóbb a gránitnál elvileg. Mondjuk előnytelenebb tulajdonságokkal is rendelkezik.

Az a baj, hogy nem igazán találok olyan hazai céget, aki foglalkozik ezzel is, azzal is.

Pl. most kértem gránitra árajánlatot, ők egy táblából levágják az L alakot (nem lesz illesztés), a "maradékából" pedig a szigetre pont jó darab lesz. Meglátjuk mennyire kerekednek ki a szemeim. :)

2021. jan. 13. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Ikea az első találat volt, azért linkeltem be azt.

A következő konyhám az gránitpultos lesz, mert sajnos a márvány nagyon érzékeny a foltokra.

Amúgy a sírköveseknél lényegesen olcsóbb.

Egy jótanács:

3 cm vastagság mindenképpen szükséges, hogy minden konyhai igénybevételt túléljen.

Lesz súlya bőven.

2021. jan. 14. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, megköszönném ha megírhatnád majd a méreteket és az árat, hogy össze tudjam vetni más árakkal.
2021. jan. 14. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!