Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Használt klímát újra cserélni...

Használt klímát újra cserélni olcsóbb, mint amikor nincs meg kiepítve a lakásban semmi?

Figyelt kérdés

Két klímám van, tökéletesek, csak 16 évesek és a külsejuk már elég ócska a felijitott lakáshoz képest.

Burkolatot állítólag nem lehet cserélni rajtuk, de csak amiatt meg nem akarok több százezret kiadni, mert sárgás színű a borítója... Nem lehet feheriteni, próbáltam már több mindennel. Egyszerűen a kor.

De ha mégis újakat szeretnék, az olcsóbb ilyenkor, ha már ki van építve amúgy, csak a készüléket kell cserélni?

2021. márc. 21. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem eszedbe ne jusson kicseréltetni, mert a mostani klímáknak már tervezett elavulása van és a töredékét sem bírják ki mint a régiek.

Nálam 20 éve van felszerelve egy Daewoo klíma, és szerelőt még nem látott. Ennek ellenére kifogástalanul működik.

A beltérinek az elején lévő burkolatát tudod lepattintani.

Szépen lemosod, majd megszárítod.

Utána fehér műanyagra való spray festékkel átfújod.

Olyan lesz mint az új.

Kb. fél óra száradás után már mehet is vissza a helyére.

Pl.:

[link]

2021. márc. 21. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
A burkolatot lekell csiszolni és lelehet festeni.
2021. márc. 21. 14:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is. Vettem már ilyen spray festeket, de nem mertem nekiallni... Próbálta már valaki?
2021. márc. 21. 17:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem 2 db 16 éves Mideam van, sose kellett szerelő halistennek. Épp ezért nem is akarok minimum félmilliót kiadni 2 új klímaert. A fogyasztasuk is kicsi.
2021. márc. 21. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!