Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mika kazán hálószobába?

Mika kazán hálószobába?

Figyelt kérdés
Cirkó fűtést szeretnék egy kis 2 szobás, jelenleg konvektoros lakásba. A fürdőszobában azonban nincs fűtés, így parapet sem. A szerelő azt mondta, hogy szerinte ez nyugodtan mehet a hálóba is, halk, nem foglal nagy helyet, sok helyen csinálta már. Valakinek van ezzel tapasztalata?
2021. márc. 8. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy szivattyút a síri csöndben azért hallani. Mikával meg vkinek gondjai vannak, van akinek nincs.

Nekem is 2 szobám van 2 konvektorral. A fűrdőben van egy elektromos fali fűtő. Telente 3-4 alkalom ha bevan kapcsolva.

2021. márc. 8. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesen bezárhatod egy szekrénybe,minimális a hőleadása magának a készüléknek.

Csak akkor válaszd,ha nincs más megoldás! Sajna egyedül ők vannak a piacon,és az a kis 6kw-s sz@r annyiba kerül,mint egy rendes kazán.

Ha még is a Mikát választod,guglizd ki,keresd meg a Kerekest Inárcson,ha van lehetőséged,menj el személyesen...nagyságrenddel olcsóbb lehet.

2021. márc. 8. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem van Mikám, két lakásban két különböző készülék. Igazából megy mind a kettő, de a régebbi készülékben már volt egy szivattyú- és egy hőcserélő-csere is, de 10 éves és igazából fut rendesen, évente karbantartva. Az újabb készülék 2 éves, hiba nélkül teszi a dolgát, amióta be lett üzemelve. Hálószobába biztosan nem tenném, mindkét lakásomban a konyhában van, a régi parapet helyén, de csak csukott ajtó mellett lehet elviselni, amikor fűt.
2021. márc. 8. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mika van a szüleimnél is, már a második, az első az halk volt, de az újabb az nem halk, folyton megy benne egy turbó ventilátor,illetve ha keringeti a vizet akkor meg búg. Fürdőszobában van náluk, szobába lenne én biztos megőrülnék tőle. Fűtési teljesítménye meg gyenge náluk 21 foknál feljebb nem tud fűteni, bár a lakásuk is magas belmagasságú, lapos tetős és nszigeteletlen.
2021. márc. 9. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak mikára támaszkodsz, az 6kw, ami nem sok. Érdemes utánaszámolni, hogy elég e a teljesítmény.(szerelő szerint biztosan jó)
2021. márc. 10. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nekem az egyik Mika egy 37 nm-est fűt, a másik egy 49 nm-est. Mindkét lakás körbefűtve szomszédok által. Ekkora lakásokban elég, nem is mennek folyamatosan, de az egyik földszinti lakótársnak 67 nm-t kell melegítenie, ráadásul szélső lakás, alul hideg pince, ott folyamatosan megy a készülék, és 20-21 foknál nála sincs melegebb. Mondjuk ott a radiátorok is nagyon alul vannak méretezve. Kislakásokba jó megoldás, nagyobb kecókba kevés.
2021. márc. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!