Menyezetre 1cm-es hungarocell glettelés helyett?
Sima 1cm vastag homlokzati hungarocelt ha felragasztok és 2x átfestem,jó lehet?
Glettelni nem szeretnék ha nem muszáj,mert sokáig tart,poros és nem lesz tökéletes.
Illetve a hungarocelles megoldás még olcsóbb is.
Menyezeti burkolapok nem igazán tetszenek,mert látszik az illesztés.
Van aminek olyan a mintája, hogy nem látni a toldásokat.
Nálam is olyan van fent a plafonon.
Ennél pl. nem látni az illesztést.
1.
Tudod linkelni milyen?
(Amúgy nekem a legtöbb mintás nem tetszik,a sima menyezet lenne az igazi,de hátha megtetszik valamelyik )
2.
A glettelés azért mert én csinálnám,de sajnos sokszor amit "szaki" még rosszabb is...
A jó szaki meg nem olcsó .
3.
Annyira nem tetszik,de ha nem marad más akkor menyezeti burkoló lesz.
4.
Mi az a minimum amit "elvesz" a belmagasságból?
Tudtommal csak párnafával lehet menyezetre.tévedek?
Az lenne az igazi...csak ~260 a belmagasság,vasbeton,nem lenne kellemes munka és nyomasztó lenne ennél kisebb belmagasság.
5.
Nem tudom,hogy mennyit számít ha már kigyulladt a lakás,ha csak nem onnan indul a tűz.
Olyan helyen ahol nincs más égető úgy biztos figyelembe venném.
7.Sima menyezeti burkololapnál mennyire?
Jó hogy mondod,ezt elfelejtettem figyelembe venni !
Várom a további ötleteket!
Azt hitte a család, hogy csőtörés van, a közös képviselőnek fel kellett vinni őket a pesti bérház padlására, mert nem hitték el, nincs semmiféle cső a lakásuk felett. Aztán kiderült, apuka a nyáron telibe ragasztotta a plafont és amikor télen megjött a hideg, főzés/mosás után csöpögött a fejükre a víz a szobában.
Páratechnikai öngól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!