A nem megfelelő illesztés lehet a gond?
Sziasztok.
Mellékelten csatolt képen látszik a jelenség....
A nem megfelelő illesztés lehet a gond??
Köszönöm
Lábazat 6cm, pont perem ragasztással polisztirol ragasztóval...homlokzat 10es austrothermel...
Van egy törmelékes autóbejáró, ami a szomszéd bejároja,és ez tört betonnal, cseréppel van feltöltve, ez alatt kb 5centivel indul a lábazat ami hol 50, hol 70cm-re van a homlokzat indulójátol...
Az alap nem tudom hogy vasalt e, mivel 76ban épült "kádár" es nem bolygattam meg, de beton, és szigetelés előtt nagy repedésektöl, sülyedédtöl mentes volt...
A lábazat felcsapódó essőtöl nem lett levédve, gondoltam az xps vízzáró, és felesleges.. mármint annak gondolom... és nem tudom hogy járda, murva, vagy fű legyen a szigetelés tövénél... olvasok sokat, sok a pro-kontra ez ügyben.... szóval egyenlőre még ez ügyben nem jutottam dűlőre...most még törmelékes... bár van pár méter, ahol van csinálva egy kb 30centi széles járda, ahol elkezdte a kőműves megmaradt betonbol, de ott is jelen van ez a probléma...
És pince nincsen az épület alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!