Március 18-tól bezárnak az építőanyag boltok, mit csináljak, help???
Figyelt kérdés
A festő jövő héten jönne, de most beszéltem vele, azt mondja ha nem tud festéket, glettet venni akkor nem tud festeni értelemszerűen. 2 hét múlva pedig máshova van időpontja. Festéket csak ő tudja megvenni és nem ér ár a héten megvenni2021. márc. 4. 11:41
11/15 anonim válasza:
Ez elég életszerűtlen, de ha így lesz, nagyon fogok örülni... Nagy nehezen találtam bádogost a csatornacseréhez, jovőhéten kezdené a munkát, de a faanyagot a fatelepen gyalulják. De nem értem, miért kellene a tüzépeket bezárni... Oda nem tobzódni és bámészkodni jár az ember. Hívott a mester, miután felmérte a jelenlegi helyzetet, elmondta, hogy mennyi és milyen deszkát rendeljek, majd hívjam ha megvan. Nem shoppingolok kis retikullel a karomonnézegetne, hogy melyik deszka, szarufa, zsákos cement a trendibb... De ezektől az okosaktól minden kitelik.
12/15 anonim válasza:
Németországban úgy oldották meg, hogy a cégeknek, mestereknek kiadták az ajtóban a cuccokat, nyilván körülményes az egész. De ott legalább a téli időszakban voltak bezárva, éppen hétfőn nyitottak meg a barkácsáruházak sok tartományban. Itt meg most tavasszal zárnak be, mikor mindenki kezdene barkácsolni, veteményezni, építkezni. Szörnyű.
13/15 anonim válasza:
Ha egy minimális eszük van, akkor úgy oldják meg hogy legalább árukiadás lesz, még ha nem is lehet bemenni nézelődni az ilyen helyekre...
14/15 anonim válasza:
1. A tüzépek nem zárnak be
2. Valamelyik okos írta, hogy nem létszükség. Tudod minek a rövidítése? Segitek mert jófej vagyok. Tüzelő és építőanyag! Na ezen gondolkodj picit :D
15/15 anonim válasza:
Persze, egy pestinek a 5 vagy 10-ik emeleten, akinek kényelmesen be van rendezve a lakás, és állandóan meleg a radiátor és folyik a melegvíz, a futár pedig naponta többször is jön akármilyen cuccal, amit rendelnek a neten, na nekik teljesen mindegy, ha a világot bezárják. Egyszerűen nem tudnak nagyvároson kivül gondolkozni, hogy milyen az, mikor vidéken 2 kézzel nekiállsz megcsinálni magadnak valamit, aztán nem tudsz ahhoz dolgokat vásárolni, milyen az, mikor tüzelni kell, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!