Szükség van a beltéri ajtókon rozettára?
Most akarok ajtókat cserélni, és eddig igazából fel sem merült bennem, csak a szalonban hívták fel rá a figyelmemet, hogy nem muszáj rozettát is venni a kilincsek mellé.
És végig gondoltam, hogy tulajdonképpen a most lecserélendő házgyári ajtókban kizárólag dísznek van a benne a kulcs, én még soha be nem zártam kulccsal egy ajtómat sem. A wc-t és fürdőszobát sem szoktam. Most ketten lakunk a lányommal, de ő hamarosan elköltözik aztán egyedül fogok élni.
Ti használjátok a szobaajtókban?
Vagy esetleg az új ajtaját már más is csak szimpla kilinccsel kéri, kulccsal zárási lehetőség nélkül?
Rozetta alatt ajtózárat értesz? Nem árt ha van. Pl. szobafestők vagy akárkik dolgoznak nálad és nem tudsz velük ott lenni akkor jó, hogy a többit le tudod zárni. Vagy ha nálad alszik valaki. WC-re, fürdőszobára elég egy ilyen:
Ha van, csak nem használod - az a Te dolgod.
Ha kellene valami oknál fogva, de nincs, akkor .....?
No jól van, meggyőztetek. Igazából az az egy, hogy ha valaki jön, akkor a wc-t be tudja zárni, ez jogos.
Úgyhogy akkor legyenek rozetták, hogy egységes legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!