Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A beltéri és bejárati ajtókhoz...

A beltéri és bejárati ajtókhoz választhatok ugyanolyan kilincset?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nyilván más rozettával, de egyébként a kilincs lehet ugyanaz?

Vagy a bejárati ajtókhoz speciális kilincsek szükségesek?

(beltéri/lépcsőházi bejárati ajtóról van szó)

2021. jan. 19. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esztétikai vagy fizikai a dilemmád?
2021. jan. 19. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Fizikai szempontból.

Éppen esztétikai szempontból szeretném ha egységes lenne az összes kilincsem.

2021. jan. 19. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elvben lehetséges.

De nem biztos, hogy ugyanaz a beltéri, szépen rámegy a bejárati ajtóra is. Ez függhet a négyszög méretétől, vagy a bejáratiaknál sokszor pajzs részbe egyberakott kilincs van. Lehetnek kisebb difik, a kialakítások miatt.

2021. jan. 19. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem, szóval akkor ne éljem bele magam.

Persze megkérdezem az ajtószalonban nyilván, csak most itt a neten nézegetve a kilincseket eszembe jutott, hogy milyen jó is lenne.

Mindenesetre köszönöm a választ.

2021. jan. 19. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy lehet szetteket is vásárolni, amiben van külön a bejáratihoz meg külön a beltérikhez, de mind egyforma kinézetű, nem te vagy az egyetlen, akinek igénye van erre. Még az sem biztos, hogy drágább, vagy jelentősen drágább lenne szettben, hiszen egyszerre megveszel egy kosár kilincset.
2021. jan. 20. 04:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Ó köszönöm, föltétlenül utánajárok.

Csakhogy nem úgy általánosságban szeretnék egyforma kilincset, hanem konkrétan kinéztem egy kilincset, és azt szeretném mindenhova.

De még ma megkérdezem a szalont, mert ez a lehetőség most nagyon izgatja a fantáziámat. Ez a szett nagyon jó lenne.

2021. jan. 20. 05:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!