Csak olyan méretek kaphatóak amik a üzletbe ki vannak rakva?
Figyelt kérdés
Praktikerben csak olyan kültéri ajtó méretek vannak amik ki vannak rakva? Úgy értem hogy ott megcsinálják arra az adott méretre ami nekem szükséges vagy nem?ma 11:15
1/4 anonim 

válasza:

Lehet egyedi méretben is rendelni, csak nem barkácsáruházakban, hanem pl ablakos cégeknél. Ők megrendelik neked gyártótól, viszont ennek van nem kevés felára, még ha kisebbet is kérsz.
Én pl az Aranyablaktól rendeltem egyedi méretű bejárati ajtót, sok helyen van üzletük az országban
2/4 anonim 

válasza:

Nem biztos, rá kell kérdezni. Ha kifutó modell akkor valószínűleg már csak az van, de ha nem akkor lehet többféle méret is.
3/4 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül, nézd meg a weboldalukat is, ha nincs is épp kitéve az üzletben meghozzák neked.
4/4 anonim 

válasza:

Méretre nem csinálnak.
Nincs mindig minden kitéve de ha rákérdezel megnézik, hogy csak most fogyott-e ki vagy egyáltalán nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!