„ABLAKOK-RAKTÁRRÓ.hu” nevű Cseh cégtől rendelt már valaki ablakot?
Én ezektől ódzkodnék. Elég szürkeimportosnak tűnik. És az ablakok műszaki tulajdonságáról még semmit nem tudunk.
Javaslom az Aranyablak -ot. Ők itt gyártják Magyarországon, és a piacon a legjobb ár/érték arány. Minden nagyobb városban van üzletük.
Brügmann-Salamander proifilból dolgoznak, Roto vasalattal. Kérj árajánlatot szerintem tőlük is. Akár házhoz is viszik, értékfüggő.
Helló anonim!A „sorsolás”-ról még nem találtam infót, de a tokosztás bíztató. Az a bizonyos „bukó-nyíló”megoldás, többszárnyú ablakok esetén, ugye minden esetben igényli, középen a „tokosztást”? Mert néha megemlítik hogy van tokosztás, néha meg nem.
Egyébként, ha jól értettem akkor pl. egy 150 cm, és egy 70 cm széles ablak is összekapcsolható? Hogy kijöjjön a 206/220 cm szélesség.
Sorolásra gondoltam, sajnos a telefon nem.
Kétszárnyú ablaknál van a KFNY-BNY, és a BNY-BNY. Az elsőnél nincs osztó, a főszárny bukik- nyílik, a másodszárny nyílik. Amikor mindkét szárny bukik-nyílik akkor van tokosztó középen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!