Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » „ABLAKOK-RAKTÁRRÓ.hu” nevű...

„ABLAKOK-RAKTÁRRÓ.hu” nevű Cseh cégtől rendelt már valaki ablakot?

Figyelt kérdés
Az árukeresőn bukkantam rájuk. Egy svájci cég termékeit forgalmazzák. Minden szuper, csak véleményeket nem találok róluk. A szállításba a megrendelőnek is közre kell működnie! Ez mit jelenthet? Leteszik a kapuba, aztán gudbáj? De ha tudnátok ajánlani valamilyen megbízható márkát, azt is megköszönném.

2021. febr. 5. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ezektől ódzkodnék. Elég szürkeimportosnak tűnik. És az ablakok műszaki tulajdonságáról még semmit nem tudunk.

Javaslom az Aranyablak -ot. Ők itt gyártják Magyarországon, és a piacon a legjobb ár/érték arány. Minden nagyobb városban van üzletük.

Brügmann-Salamander proifilból dolgoznak, Roto vasalattal. Kérj árajánlatot szerintem tőlük is. Akár házhoz is viszik, értékfüggő.

2021. febr. 6. 06:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Helló anonim! Kösz az infót. Megnéztem az Aranyablak kínálatát. Valóban nagyon kedvezőek. Hogy bonyolítsam a témát,nekem 3db. 206x150-es, 3 szárnyú, gerébtokos ablakot kellene cserélnem. Főleg a 206 cm-es szélesség ritka. Ugy hogy még nyomozok.
2021. febr. 6. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Sorsolással, vagy tokosztással megoldható. No para. Első voltam.
2021. febr. 6. 21:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Helló anonim!A „sorsolás”-ról még nem találtam infót, de a tokosztás bíztató. Az a bizonyos „bukó-nyíló”megoldás, többszárnyú ablakok esetén, ugye minden esetben igényli, középen a „tokosztást”? Mert néha megemlítik hogy van tokosztás, néha meg nem.

Egyébként, ha jól értettem akkor pl. egy 150 cm, és egy 70 cm széles ablak is összekapcsolható? Hogy kijöjjön a 206/220 cm szélesség.

2021. febr. 6. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Sorolásra gondoltam, sajnos a telefon nem.

Kétszárnyú ablaknál van a KFNY-BNY, és a BNY-BNY. Az elsőnél nincs osztó, a főszárny bukik- nyílik, a másodszárny nyílik. Amikor mindkét szárny bukik-nyílik akkor van tokosztó középen.

2021. febr. 7. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz az infót, tisztult a kép. Gondoltam, hogy a "sorsolás" inkább "sorolás" lesz, de hogy jön ide a telefon? "sajnos a telefon nem".
2021. febr. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!