A mai laminált lapok jobban bírják a nedvességet? Hogyan válasszak?
Minél vastagabb, annál stapabíróbb? Nézegetem a vinyl klikkeres padlókat is, de nagyon drága az ami tetszik, nem tudom miért kerül 12-15 ezer forintba négyzetméterenként.
12 mm-es laminált padló már van 7-8e/nm áron is. Bírja a gyűrődést?
ha már pici sérülés van rajta, vagy nem illeszkedik tökéletesen, mert épp van 2mm egyenetlenség a padlóban, akkor már nem lesz vízálló.
Márpedig elég egy tetszőleges tárgyat ráejteni, amibek sarka van, hogy sérüljön.
A kopásállósággal meg kitörölheted, ha mondjuk alászorul egy legódarab a kanapénak és odébbhúzod, máris karcolja.
Én már megbántam hogy ennyi pénzt kicsesztünk laminált padlóra, egy famibtás linóleummal jobban jártunk volna sajnos...
Köszi, igazából nem éri víz, konyhába a gyakrabb felmosás miatt megveszem a vinyl-t, de azt hiszem a többinél marad a laminált. Így is minimum 500ezres tétel lesz szegővel együtt, és nem tervezem nagyon hosszú távra. Csak a teljes falig bontós felújítás most nem fér bele, használt ingatlant vásároltunk, spórolnék itt-ott.
Az mitől függ, hogy mennyire kopog? az anyag vastagságától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!