Fel kell szednem a Wc csészét, mert eldugult. Mivel kell bekenni az alját, ha újra lerakom? Csemperagasztóval?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 19:43
11/30 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom, csak most hirtelen nem akarok teljes felujítást.
2021. jan. 31. 20:56
12/30 anonim válasza:
Egy csésze csere nem teljes felújítás.
Tuti el fog törni.
13/30 anonim válasza:
Ez nem 'nem akaras' kerdese. Ha cementtel van lerakva, el fog torni amikor felszeded. Ha ezt nem akarod, kenytelen leszel a dugulast valahogy maskepp elharitani, nem bontassal.
14/30 anonim válasza:
Fel kell rugdalni a helyéről. Nálam kibírta. De a dugulás erős bekövesedése miatt csere lett.
Leülsz a csésze elé és talppal(cipő) elkezded felfele és oldalt rugdosni. Elöl és oldalt. Persze ha hozzáférsz. De így is törhet bármikor.
15/30 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel el fog törni,úgy készülj rá.
Egy wc-t lefúrni szoktak,meg fehér szilóval a szélét körbehúzzák vékonyan.
16/30 anonim válasza:
Nem kísérleteznék. Egy wc csésze már 8-10.000 ft-ért is kapható...
17/30 anonim válasza:
Próbáld meg egy vésővel finoman kalapálva a csésze alatt körben kilazítani. Próba = szerencse!
18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szakszerű, gyors, jóindulatú válaszokat. Nem mertem bolygatni a Wc-t. De szerencsére a wc alatt van a szuterén kazánházunk. Így alulról támadtam, a pvc csövet lemelegítettem, és lehúztam. Teljesen el volt dugulva, vízköves volt minden, mint egy cseppkőbarlangban. Most már jó, csak az a kérdés, hogy a pvc csövet sikerült e rendesen visszaragasztanom. Dajnos egy helyen a sarkán elpattant. Remélem jó leyz egy darabig. Még egyszer köszi.
2021. febr. 1. 16:29
19/30 anonim válasza:
Sosav nagy csoda am, ugy leszedi a vizkovet mint az allat. Bontas nelkul is lehet hogy megoldodott volna...
20/30 A kérdező kommentje:
Egy liter sósavat locsoltam bele szombaton, és semmi.
2021. febr. 1. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!